Vaxning : Hot Vax / Sugaring Vax

24 timmar regeln

          Bra att veta är att det finns en 24 timmars regel där man rekommenderar att man inte bör utsätta den nyvaxade huden för vatten, klor, tvål, bodylotion eller andra kemiska preparat under dessa timmar.

          Håren på benen bör vara minst 0,5cm långa, och 0,5-1cm i bikinilinjen, har du rakat dig bör du avvakta med vaxning i 2-3 veckor.

          Halva benen

                  30 min                                400 Kr.

          Hela benen

                  60 min                                600 Kr.

          Rygg

                  Från      30 min.Från 550Kr.

          Bröst/mage

                  Från      30 min.Från 550 Kr.

          Armhålor / överläpp 400 Kr.

Brasiliansk, Bikini Hot Vax / Sugaring Vax (Endast kvinnor)

Att göra Brasiliansk bikini vaxning blir vanligare och vanligare för var dag och för kvinnor i alla åldrar. Många som rakar sig har tröttnat på att raka varje dag plus att man ofta får problem med klåda och irriterade hårsäckar när håren växer ut. Fördelen med att vaxa sig är att håren inte växer ut så fort , du får en renare och fräschare känsla.

Vi använder ett varm-vax och sugar vax som är mer skonsamt mot huden. Det gör inte så ont som många tror. När man vaxar med varma vax märker man att bara efter ett par vaxningar att hårväxten förändras och blir glesare och mjukare. Hur mycket hår som ska lämnas kvar framtill kan variera från att vi lämnar kvar en liten triangel eller en liten sträng till att vi tar bort allt.

             Brasiliansk Bikini (Första gången)                        35 min                450 Kr.

             Brasiliansk Bikini (Återbesök inom 6 veckor)          35 min                400 Kr.