Prislista :

Massage

           30 min....................... 400kr. .(Rygg, Nacke och huvudmassage)

           60 min........................650 kr. 

           90 min....................... 900kr. 

Fotmassage

           30 min.......................400 Kr.

           60 min.......................650Kr.

Fotbehandling:

           75 min........................500Kr.(Utan lack)

Kombinerad Thai,Olja & Klassisk Svensk Massage

Massage är en manuell teknik för att, genom en kombination av tryck och töjning, bearbeta i huvudsak hud och muskelvävnad. Muskeltöjning är en teknik för att direkt påverka musklers spänning, elasticitet och rörelseförmåga och därmed indirekt även leders rörlighet.

Jag har flera års erfarenhet av denna teknik som passar dig efter dina behov. Denna Massage passar dig som vill ha en mer djupgående och kraftfull Massage.Här får du en effekt i behandlingen som ger dig ny energi och bättre rörlighet i leder och muskler.(Det kan få värk i 1-2 dagar)

Thai Yoga massage

Thai-massage är en fungerande massageteknik som sträcker ut leder och muskler till deras viloläge. Genom behandling av tryckpunkter på olika delar av kroppen samt utsträckning av kroppens muskler blir kroppen avslappnad.

(Det kan få värk i 1-2 dagar)

Thai-Aroma Massage 

En exklusiv massage med varma aromaoljer. Dom fyller din kropp med väldoftande oljorna löser spänningar, eliminerar gifter och fyller dig med energi. En riktig njutningskur som påverkar doftsinnet och gör dig helt avslappnad i kropp och själ.

Fot-massage

Fotmassagen hjälper kroppen att motverka stress genom stimulering av nervsystemet och blodomloppet i kroppen.

Fötterna består av många punkter vars stimulans ger ett välbefinnande i hela kroppen.

Fot behandling

En fotbehandling där du börjar med att avnjuta ett skönt och mjukgörande fotbad. Därefter tar vi bort förhårdnader,klipper,filar, polerar naglarna och nagelbanden. Behandling avslutas med en avslappnande fotmassage och mjukgörande crème.